Jaunumi

Valsts vides dienests (VVD) šogad jau otro gadu pēc kārtas piedalīsies iniciatīvā “Ierēdnis ēno uzņēmēju”!

Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālas vides pārvaldes direktora vietniece Liene Ābele, trešdien, 2020. gada 16. septembrī, iniciatīvas “Ierēdnis ēno uzņēmēju” laikā apmeklēs SIA “Vides konsultāciju birojs”.

Iniciatīvas laikā uzņēmums iepazīstinās VVD pārstāvi ar savu darbu, kā arī no sava skatu punkta identificētajiem problēmjautājumiem un savu redzējumu par to iespējamiem risinājumiem.

SIA “Vides konsultāciju birojs” sniedz pakalpojumus vides monitoringa ģeoloģiskās un vides izpētes, ūdensapgādes un hidroģeoloģijas jomās, kā arī nodrošina vides konsultācijas operatoriem,

Iniciatīvas “Ierēdnis ēno uzņēmēju” ir iespēja tiesību aktu izstrādātājam un īstenotājam novērtēt sevis / savas iestādes radītā regulējuma darbību tieši pie lietotāja, kā arī apmainīties ar pieredzi. Iniciatīvas ietvaros ar ierēdni saprotams jebkurš valsts pārvaldes darbinieks (ne tikai amatpersona).

Iniciatīvu organizē Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, Latvijas Darba devēju konfederāciju un Junior Achievement Latvia. Iniciatīvas prototips izstrādāts Valsts kancelejas valsts pārvaldes administratīvā sloga mazināšanas inovācijas laboratorijā, līdzdarbojoties visu iesaistīto pušu ekspertiem.