Jaunumi

25.jūnijā Valsts vides dienesta (VVD) ģenerāldirektore Elita Baklāne-Ansberga dosies reģionālajā vizītē uz Liepāju, lai pārrunātu sadarbību ar Liepājas pilsētas pašvaldību un Liepājas Speciālo ekonomisko zonu piesārņojuma kontroles jomā.

Vizītes ietvaros paredzēta iepazīšanās ar VVD Liepājas reģionālās vides pārvaldes personālu un darba organizāciju. Sadarbībā ar Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas (LSEZ) pārstāvjiem tiks organizēta Liepājas ostas un bijušā Liepājas metalurga teritorijas apskate. Pēc iepazīšanās ar pilsētas rūpnieciskajām teritorijām plānota tikšanās ar  Liepājas domes priekšsēdētāju Jāni Vilnīti un LSEZ pārstāvjiem. Tikšanās laikā tiks pārrunāti jautājumi par pilsētvides attīstību un sadarbību ar VVD Liepājas reģionālo vides pārvaldi  vides politikas ieviešanā, atkritumu apsaimniekošanā, un citi ar vidi saistīti jautājumi, kā arī institūciju sadarbības iespējas gaisa piesārņojuma kontrolē pilsētā un efektīvākā uzņēmumu, kas veic piesārņojošās darbības, pārkāpumu novēršanā.

Vizītes noslēgumā E.Baklāne-Ansberga tiksies ar Liepājas Vides aizsardzības iedzīvotāju iniciatīvas grupas pārstāvjiem, lai uzklausītu liepājnieku aktuālās problēmas vides piesārņojuma jautājumos.

VVD ģenerāldirektores E.Baklānes-Ansbergas nākamā reģionālā vizīte paredzēta 2.jūlijā Daugavpilī.

Papildu informācija par ģenerāldirektores vizīti Liepājā:

Ruslans Pečulis

Liepājas RVP direktors

telefona numurs +371 28654843

E-pasts:  ruslans.peculis@vvd.gov.lv